25th Signal Processing and Communications Applications Conference (SIU2017) was held in Antalya, Turkey and we presented two works on the conference.
2016 yılında erken gelen kışı karşılarken yeni projemizi test ediyoruz.
Performance Comparison of Artificial Neural Network Training Algorithm for Fetal Heart Rate Patterns
Comparison of Machine Learning Techniques for Fetal Heart Rate Classification
A Study Based on Gray Level Co-Occurrence Matrix and Neural Network Community for Determination of Hypoxic Fetuses
Classification and Comparison of Cardiotocography Signals with Artificial Neural Network and Extreme Learning Machine
Veri yapıları ve veri modelleri konuları hakkında pek çok uygulmayı bu bölümde bulabilirisiniz. Ayrıca C'ye Giriş dersleri ve uygulamaları bu bölüm altında toparlanmıştır.
Dersleri Görüntüle »
Lineer Cebir, Ayrık Matematik, Diferansiyel Denkler, Otomata Teorisi gibi alanlarda pek çok uygulama, yakında!
ASP.NET'den sonra bir tasarım şablonu olan Model - View - Controller terimlerinden oluşan yeni bir teknolojiyi birlikte öğreniyoruz. Örnekler videolar, uygulamalar, çok daha fazla...
C Programlama Dili genel amaçlı orta seviyeli ve yapısal bir programlama dilidir. Derse ait dökümanlara, kaynak kodlara ve diğer materyallere bu bölümden kolaylıkla erişebilirisiniz.
Veritabanı Tasarım ve Yönetim Sistemlerinde standart dil olarak kabul edilen yapısal sorgulama dili SQL detaylı olarak uygulamalar ile anlatılmıştır. Genel olarak SQL Management Studio kullanılmıştır.
Algoritma geliştirme, matematiksel işlemler, istatistiksel yöntemler, modelleme, sinyal işleme, görüntü işleme ve daha fazlasını keşfedin. Örnek uygulamaları indirin, kendiniz deneyin. MATLAB ile ufkunuzu genişletin.
ASP.NET C# ile web tabanlı programlama deneyimi yaşayın. Temel programlama, ADO.NET, Toolbox, Oturum, Uygulama ve Hata Yönetimi gibi pek çok konu hakkında detaylı bilgi edinin.
CSS, istemci taraflı programlama alanında web sitelerinin görselliğini bir dizi tanım kümesiyle yönetmi kolay bir hale getirmektedir. CSS ile kendi görsellerinizi tanımlayı ve sitenizde kullanmayı deneyin.
Uzaktan eğitimden, içerik yönetimine, elektronik dergi sistemlerinden özel amaçlı pek çok web-tabanlı otomasyon projesine çok geniş bir yelpazede kodladığım projelere ait detaylar bu bölümde topladım. Deneyimlerimi bu bölümde paylaşıyorum.
Projeleri Görüntüle »
Akademik çalışmalar dahilinde hazırladığım ya da içerisinde yer aldığım projelere ait bilgileri bu alandan takip edebilirisiniz.
Bitlis Eren Üniversitesi İçerik Yönetim Sistemi projesidir. Üniversite ana web sayfaları, alt birim web sayfaları, personel bilgi sistemi, evrak otomasyonu, mobil web sayfası ve yönetim ekranı gibi pek çok bileşenden oluşmaktadır.